Komfort & Kvalitet

Innovation Living tilbyr et bredt utvalg madrasser med forskjellige preferanser, og vi har gjennom de siste 30 årene kontinuerlig utviklet og foredlet madrassene våre for å forbedre komforten og holdbarheten.

Denne oversikten gir deg en ide om de forskjellige madrassene vi tilbyr.

Pocket Spring

De individuelle lommene i disse modellene sikrer at trykk påføres på hver enkelt fjær for bedre støtte – både i sittende stilling og i sovende stilling. Den høyt elastiske skumforingen bidrar til en pustende madrass og gir en myk toppstøtte.

Tilgjengelig for: Bragi, Clubber, Eluma Deluxe Button, Filuca, Ghia, Hermod, Idun, Idun Lounger, Linna, Masica, Narvi, Napper, Oldschool, Puzzle Wood, Recast Plus, Sigmund, Splitback, Sly, Trym, Unfurl, Unfurl Lounger, Villum & Zeal.

Pocket Spring madrass

Pocket Spring Dual

Pocket Spring Dual komfort deler den samme generelle sammensetningen av Pocket Spring-modellene bortsett fra det ekstra laget med hypermykt skum som gir disse sovesofaene en ekstra myk følelse. Dette ekstra luksuslaget gir en myk sittekomfort og en madrass som anbefales til daglig søvn.

Tilgjengelig for: All You Need, Ample, Dublexo, Frode, Osvald & Tripi.

pocket spring dual

Excess Pocket Spring

De høyere spolene i Excess Pocket Spring-modellene gir en mykere sofakomfort. I kombinasjon med kjerneskumforingen har Excess madrassen høyere absorpsjon av trykk på hver fjær for en mer komfortabel søvn.

Tilgjengelig for: Bifrost Deluxe Excess Lounger, Cassius Deluxe Excess Lounger, Long Horn Deluxe Excess Lounger, Supremax Deluxe Excess Lounger & Vogan.

Excess pocket spring

No-zag Spring

No-zag Spring gir en jevn og myk komfort ideell for sofaseter og ryggstøtter. Det tykke laget med høyt elastisk skum forbedrer fjærens komfort også for å sikre en god soveopplevelse.

Tilgjengelig for: Cubed 02 & Svala

No-zag Spring

Classic Mattress

En behagelig kombinasjon av tre lag fiberfyll på toppen av en 8cm spenstig skumkjerne. Skumkjernen er miljøvennlig ettersom produksjonsanleggene våre gjør det mulig å bruke overflødig skum i madrassene våre. Fiberfyll er et lavutslipps-og Oeko-Tex®-sertifisert, resirkulerbart materiale som øker madrassens holdbarhet.

Størrelse på madrassen: 140 x 200 cm

Classic Mattress

Latex Mattress

En fusjonsmadrass med en 12 cm spenstig latexkjerne med to lag fiberfyll på toppen. En pustende naturlig kjerne av latex av høy kvalitet som sikrer en madrass med lang levetid som tilpasser seg kroppen din. Fiberfyll er et lavutslipps-og Oeko-Tex®-sertifisert, resirkulerbart materiale som øker madrassens holdbarhet.

Størrelsen på madrass: 140 x 200 cm

Latex Mattress

Spring Mattress

En fusjonsmadrass med 12 cm lommefjær omgitt av to lag fiberfyll på toppen og ett lag fiberfyll under. En spenstig luksusmadrass av høy kvalitet og lang levetid. Fiberfyll er et lavutslipps-og Oeko-Tex®-sertifisert, resirkulerbart materiale som øker madrassens holdbarhet.

Størrelse på madrass: 120 x 200 cm & 140 x 200 cm

Spring Mattress

Comfort Button Mattress

En kombinasjon av en kjerne av 10 cm membranbundet lommefjær omgitt av 3 cm høyt fjærende skum, et lag fiberfyll på toppen og 3 cm kompakt skum i bunnen. En høyt elastisk luksusmadrass av høy kvalitet og med lang levetid. Fiberfyll er et lavutslipps-og Oeko-Tex®-sertifisert, resirkulerbart materiale som øker madrassens holdbarhet.

Størrelse på madrass: 140 x 200 cm

Comfort Spring Button Mattress

Soft Spring Mattress

En 18 cm ultramyk fjærmadrass. Den spesielle kombinasjonen av en kjerne på 10 cm membranbundet lommefjær omgitt av 5 cm hypermykt skum på toppen og 3 cm kompakt skum i bunnen, gjør den høyelastisk. Fiberfyll er et lavutslipps-og Oeko-Tex®-sertifisert, resirkulerbart materiale som øker madrassens holdbarhet.

Størrelse på madrass: 120 x 200 cm & 140 x 200 cm

Soft Spring Mattress