Sovesofaspesialisten

Sovesofaspesialisten er nordens største spesialforhandler av sovesofa. Vi etablerte oss med butikk i Oslo tilbake i 1978! Gjennom 40 år med handel av sovesofa har vi levert flere enn 30 000! sovesofa til fornøyde kunder over hele Norge.

En hyggelig handel

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel i vår butikk i Grefsenveien / Oslo. Her finner du på 500 kvm til enhver tid flere enn 70 ulike sovesofa fra utvalgte leverandører utstilt. I butikken møter du faglært personal som med glede veileder deg til en sovesofa tilpasset dine ønsker og behov. De fleste av våre kunder velger leverandør, modell, størrelse, funksjon, tekstil og farge akkurat slik de ønsker. Sofaen blir da produsert på kundens spesifikasjon og levert innen 4-6 uker. De mest populære sovesofaene – bestselgerne – lagerfører vi! Da kan du som kunde få levert eller hente «på dagen».

Med vår nye løsninger for netthandel gjør vi det nå enkelt for alle å handle hos oss, også om du bor litt lengre unna. Det er enkelt å gjennomføre handelen direkte på nettet, men om du ønsker så ta kontakt – vi hjelper deg gjerne med valg av den sovesofaen som passer best til ditt behov.

En av Norges første spesialbutikker!

Vi er stolte av vår opprinnelse som en av Norges første spesialbutikker for møbler. Fra tidlig av lå vi i Møllergata, så senere med behov for større arealer i Hausmannsgate og siden 2006 i Grefsenveien. Mange kunder kommer og kjøper sin 2. og 3. sovesofa hos oss – den største spesialisten på sovesofa i Norge!

Et trygt og godt kjøp

Handler du hos oss garanterer vi deg et TRYGT OG GODT KJØP! Vi har det største utvalget. Vi har ulike sovesofa fra internasjonale kvalitetsleverandører. Våre sovesofa har ulike egenskaper slik at du kan velge den løsningen som passer deg best. Vi har kunnskapen som behøves for å veilede deg. Hos oss møter du alltid en kundeveileder med inngående kjennskap til sovesofa. Vår service er utmerket – om du ønsker leverer og monterer vi sovesofaen hjemme hos deg (innen stor-Oslo). På lager har vi til enhver tid mer enn 100 sovesofa slik at du ved behov kan få levert på dagen eller hentet din sovesofa akkurat når du trenger den. Det er ikke dyrere å handle hos oss enn hos andre, vi matcher alle priser på tilsvarende sovesofa!